Air Fryer Cacio e Pepe spagetti tök
Ingredients
- 1 db közepes méretű spagettitök (Kb 1 Kg) hosszában félbevágva
- 2 evk olivaolaj extra szűz. (plusz még több a loccsantáshoz)
- 2 evk reszelt parmezán plusz még több a tálaláshoz
- 3/4 tk só
- 1/2 tk Fekete bors Frissen őrölt
- Tépett friss bazsalikomlevelek Tálaláshoz
Instructions
- A légkeveréses sütő kosarában helyezze el a tök egyik felét vágott felével lefelé. Süssük 180 fokon, amíg a tök puha és aranyszínű lesz. Nagyjából 20-25 percig. Ismételjük meg mindezt a sütőtök másik felével is.
- Villával kaparjuk ki a tök belsejét, és tegyük át egy közepes tálba; ha szükséges, tartsuk meg a héját a tálaláshoz. Adjuk hozzá az olajat, a parmezánt, a sót és 1/2 teáskanál borsot a tálhoz, és forgassuk jól össze.
- Töltsük vissza a belsejét a félretett héjakba, vagy osszuk el egységesen a tányérokban. Locsoljuk meg még olajjal. Tegyünk a tetejére még több parmezánt, borsot és bazsalikomot.
Forrás: Best Air Fryer Spaghetti Squash Recipe – How to Make Air Fryer Spaghetti Squash (delish.com)