Air Fryer Miso-Mázas kagylók

Air Fryer Miso-Mázas kagylók
Ajánlom

 

Air Fryer Miso-Mázas kagylók

Air Fryer Miso-Mázas kagylódarabkák

Ingredients
  

  • 2 evk mirin (ételízesítő)
  • 2 evk fehér miso
  • 1 evk alacsony nátriumtartalmú szójaszósz vagy tamari
  • 16 db fésűkagyló az oldalizmokat eltávolítva kb 450 g
  • Olívaolajos főzőspray
  • Szeletelt friss metélőhagyma, a tálaláshoz

Instructions
 

  • Egy közepes tálban keverjük simára a mirint, a misót és a szójaszószt. Papírtörlővel töröljük szárazra a fésűkagylókat, majd adagoljuk hozzá a miso keverékhez, és forgassuk meg, hogy bevonja. Hagyjuk pácolódni legalább 5 percig, de akár 15 percig is.
  • KenjüK be a légsütő kosarát főzőspray-vel. A fésűkagylókat adagokban, egymástól kb. 2, 5 cm távolságra rendezzük el a kosárban. Süssük 205C°-on, amíg közepesen átsülnek, és a tetejük enyhén karamellizálódik (ne fordítsuk meg), kb. 5 percig.
  • Tegyük át a fésűkagylókat egy tálra. Szórjuk meg metélőhagymával.

Forrás: Best Air Fryer Miso Scallops Recipe – How to Make Air Fryer Scallops (delish.com)


Ajánlom

Ajánlott Airfryer receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating




GDPR cookie-hoz való hozzájárulás a Real Cookie Bannerral