Air Fryer Ravioli
Ingredients
- 2 nagy tojás
- 2 evk tej teljes
- 1 csésze olasz zsemlemorzsa
- 1/4 csésze reszelt parmezán plusz több még a tálaláshoz is
- 1/4 tk só
- Fekete bors Frissen őrölt
- 565 g ravioli hűtött
- Főzőspray
- Pesto vagy mariana a tálaláshoz
Instructions
- Egy lapos tálban keverjük fel a tojásokat és a tejet. Egy másik lapos tálban keverjük össze a zsemlemorzsát és a parmezánt; fűszerezzük sóval és néhány szem borssal.
- Egyszerre csak egyet mártogassunk a ravioliból a tojásos keverékbe, majd a zsemlemorzsás keverékbe, és nyomkodjuk meg, hogy megtapadjon. Mártjuk vissza a tojásos keverékbe. Tegyük tányérra.
- A légsütő kosarát enyhén bevonja főzőspray-vel. Tételekben dolgozzon, és helyezze el a raviolikat a kosárban, egymástól kb. 1 centi távolságra; permetezzük be főzőspray-vel. Süssük 205C°-on, félidőben megfordítva, és permetezzük be főzőspray-vel, amíg aranyszínűvé és átsül. Kb. 7 percig sütni ehhez.
- Rendezzük el a raviolikat egy tálon. A tetejére még több parmezánt szórjunk. Melegen tálaljuk. Mártogatós pestóval együtt.
Forrás: Best Air Fryer Ravioli Recipe – How to Make Air Fryer Ravioli (delish.com)