Air Fryer toszkán töltött gomba

Air Fryer toszkán töltött gomba
Ajánlom

 

Air Fryer toszkán töltött gomba

Air Fryer toszkán töltött gomba

Ingredients
  

  • 1/2 csésze felolvasztott spenót apróra vágva, szárazra törölve
  • 4 db lecsöpögtetett, olajjal csomagolt napon szárított paradicsom szárazra törölve és apróra vágva.
  • 60 mg lágy krémsajt
  • 2 evk friss bazsalikom apróra vágott + még egy kicsi a díszítéshez
  • 1 evk parmezán finomra reszelt
  • 1/4 tk fokhagymapor
  • 1/4 tk
  • 1 evk kenyérmorzsa (OLaszos)
  • 222 gramm gomba
  • Fekete bors Frissen őrölt

Instructions
 

  • Egy közepes tálban keverjük össze a spenótot, a paradicsomot, a krémsajtot, a bazsalikomot, a parmezánt, a fokhagymaport, a sót és a néhány szem borsot.
  • Távolítsuk el a gombák szárát. A munkafelületen rendezzük el a gombafejeket domborulattal lefelé. Halmozzuk a spenótos keveréket mindegyik gombafejre. Szórjuk meg a spenótos keverék tetejét zsemlemorzsával.
  • A légkeveréses sütő kosarában helyezzük el a gombát töltött oldalával felfelé. Süssük 185C°-on, amíg a gomba megpuhul és a töltelék forró lesz (8-10 percig).
  • Végül rendezgessük el a gombát egy tálon, majd díszítsük bazsalikommal.

Forrás: Best Air Fryer Stuffed Mushrooms Recipe – How to Make Air Fryer Stuffed Mushrooms (delish.com)


Ajánlom

Ajánlott Airfryer receptek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recipe Rating




GDPR cookie-hoz való hozzájárulás a Real Cookie Bannerral