Tiszta, lisztezett felületen, óvatosan lapítsuk ki a tésztagolyót a kezével, amíg körülbelül 20 cm átmérőjű nem lesz (vagy nagyjából kisebb, mint a légsütő kosara). Ismételjük meg a második tésztagolyóval. Mindkettőt kenjük meg olívaolajjal, és az egyiket az olajos felével felfelé tegye a légsütő kosarába.
Egy közepes tálban keverjük össze a paradicsompürét, a fokhagymát és az oregánót, majd ízesítsük sóval és borssal. Kanalazzuk a paradicsomos keverék felét a kinyújtott pizzatészta közepére, majd egyenletes rétegben terítsük el, 1,25 cm külső héjat szabadon hagyva.
A mozzarella szeletek felét tegye a pizzára. Süssük légsütőben 205 fokon 10-12 percig, vagy amíg a héj aranyszínű lesz, és a sajt megolvad.
Vegyük ki az első pizzát a légsütő kosarából 2 pár fogó segítségével, és díszítsük bazsalikomlevelekkel. Aztán Állítsuk össze és süssük meg a második pizzát is. Díszitsük újfent, és mehet is tálalásba.