Egy közepes tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, a sütőtök fűszert és a sót. Egy villa vagy 2 evőkés segítségével dolgozza a felkockázott vajat a lisztes keverékbe, amíg az durva lisztre nem hasonlít.
Egy folyadékmérő csészében vagy egy másik közepes tálban keverje össze a sütőtökpürét és az írókát, amíg össze nem keveredik. Öntsük a lisztkeverékhez, és villával keverjük addig, amíg éppen csak összeáll, és egy foszlós tészta képződik.
Fordítsa ki a tésztát enyhén lisztezett munkafelületre. Gyengéden gyúrjuk át a tésztát a kezünkkel, amíg nem maradnak száraz foltok. A tésztát 12 cm × 12 cm négyzetre simítjuk, és 4 négyzetre vágjuk. A négyzetek tetejét kenjük meg olvasztott vajjal.
A légkeveréses sütő kosarában egy rétegben rendezzük el a tésztadarabokat. Süssük 175 C°-on 10-12 percig, az utolsó 3 percben fóliával letakarva, hogy megakadályozzuk a túlbarnulást, ha szükséges, amíg aranyszínűre sül és megemelkedik.