Go Back

Baconbe göngyölt spárga Airfryer recept

Ingredients
  

  • 22 db spára közepes
  • 2 adag bacon szalonna
  • 1.5 ek. olivaolaj
  • 1.5 ek. szezámolaj
  • 4.5 tk. barna cukor csomagolt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 0.5 ek szezámmag

Method
 

  1. Egy kis tálban keverjük össze az olajokat, a zúzott fokhagymát és a cukrot.
  2. Válasszuk a spárgát négy egyforma méretű csokorba, és tekerjük be mindegyiket egy-egy szelet szalonnával.
  3. Kenjük be az egészet az olaj/cukor keverékkel.
  4. Helyezzük a légsütőbe, és szórjuk meg bőségesen megszórjuk pirított szezámmal.
    szezámmaggal.
  5. Süssük 8 percig.
  6. Tálaljuk melegen