Tegyed a turmixgépbe a kekszet, és törd össze egy kicsit, hogy könnyen morzsává keveredjen.
Adagold a vajat egy légkeveréses sütőformába. Állítsd a hőmérsékletet 120C fokra, az időt pedig 4 percre.
Keverd az összetört kekszet az olvasztott vajba, és nyomkodd a rugós forma aljára.
Kézi mixerrel keverje a cukrot a lágy sajthoz, amíg könnyű és habos nem lesz.
Add hozzá a többi hozzávalót, és keverd össze. Adj hozzá extra vaníliaesszenciát. Állítsd be az ízeket úgy, ahogyan szeretnéd.
A sajttortatölteléket egyenletesen a sajttortakéregre kenjük. Egy fakanál oldalával simítsuk le. Süssük a légkeveréses sütőben 160c fokon 30 percig. Hagyjuk a légsütő kosarában további 30 percig hűlni.
A sajttortát tedd át a hűtőbe, és hagyd a hűtőben 6 órán át hűlni, vagy ha a sajttorta úgy szilárdabb lesz, akár egy éjszakán át.