
Ingredients
Method
- Egy konyhai robotgépben pépesítsük a párolt karfiolt, amíg apróra nem pépesedik. Tegyük a karfiolt egy tiszta konyharuhára, és nyomkodjuk ki, hogy a víz lefolyjon.
- A karfiolt tegyük át egy nagy tálba a tojással, a cheddarral, a parmezánnal, a pankóval és a metélőhagymával együtt, és keverje össze, amíg össze nem áll. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
- Kanalazzon bele kb. 1 evőkanálnyi keveréket, és tekerjük tatár alakúra. Tételekben dolgozzunk. Helyezzük a légsütő kosarába egy rétegben, és süssük 190C°-on 10 percig.
- Közben készítsük el a fűszeres ketchupot: Keverjük össze a ketchupot és a Srirachát egy kis tálban, és keverjük össze.
- Tálaljuk a meleg karfiolt fűszeres ketchuppal.
Forrás: Best Cauliflower Tots – How To Make Cauliflower Tots (delish.com)